Doctor Strange (2016) Doctor Strange (2016) har 4.92 poeng (1-5) med 57 stemmer.
Del din mening
Film, tv, spill omtaler og mer

-Del siden:

doctor strange - marvel film

Doctor Strange (2016)

Doctor Strange er en amerikansk spillefilm produsert av Kevin Feige med regi av Scott Derrickson, basert på tegneserien Doctor Strange av Steve Ditko og Stan Lee. Filmen har premiere 4. november 2016.

I rollene er blant andre Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Benedict Wong, Michael Stuhlbarg, Benjamin Bratt, Scott Adkins, Mads Mikkelsen og Tilda Swinton.

 

 

Vår omtale:

En etter en har vi fått smake på filmer fra Marvel. Noen har vært skuffende,  mens andre som Deadpool, har vist oss hvor spennende og morsom Marvel universet kan være. Doctor Strange tilhører den spennende delen av universet.

Vi møter doktor Stephen Strange som er en nervekigurg og meget dyktig i sitt felt. Han er litt av en perfeksjonist som ønsker å være best i det han gjør, men hans arroganse og “jeg vet alt” personlighet blir ikke alltid så godt likt av sine kollegaer. En kveld er Strange på vei fra jobb i sin Lamborghini, da han mister kontrollen og er involvert i en voldsom bilulykke. Når han vokner til blir han klar over at begge hendene hans har blitt uhelbredelig skadet og at det er lite sannsynlig at han noensinne kan opere igjen.

Strange er devastert og utsøker alle muligheter for å bli frisk, til lite nytte. I hans desperate jakt møter han på Jonathon Pangborn, en tidligere pasient Dr. Srange hadde konsultert og sagt at hans paralyserte tilstand var uhelbredelig. Jonathon hadde funnet sin kur og var frist nok til å kunne spille basketball. Han forteller Strange om Kamar-Taj, et sted der alt er mulig og penger har ingen verdi .

I håp om en kur, uansett hvor lite sannsynlig, reiser Strange til Asia på jakt etter Kamar-Taj, Her møter Strange Mordo, også kjent som “The ancient one”. Hun viser ham hvor lite han vet om verden og den astrale dimensjon, der du eksisterer i energi form. Strange sin arrogante og kritiske holding til det spirituelle blir om til en ren fascinasjon og nysgjerrighet. Han blir hivd ut av tempelet, ut på gaten, grunnet være sin arrogante framstilling.

mordo-obe-dr-strange

Strange får oppleve hvor lite han egentlig vet om realiteten.

Strange sin personlighet, får en virkelighets sjekk og finner fort ut at det er mye han ikke vet, og er desperat etter mer kunnskap innen mystisisme. Han tigger om å bli en student av det astrale lære og Mordo aksepterer til slutt han som sin student.

Dr. Strange sin sult for lære, gjør at han mestrer mange av de magiske teknikkene som vanligvis tar flere år, på kort tid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Registrer din mening


Se hva andre søker på:

4. november 2016

Legg igjen en kommentar